Wie zijn wij?

Drukkerij Knoef, is in de wijde omgeving van Borne een begrip geworden voor kwalitatief uitstekend drukwerk.

U bent druk.... Wij zijn drukker!

De geschiedenis van de drukkerij reikt terug tot circa 1933. Aanvankelijk luidde de naam Drukkerij Immerman. In 1972 nam de heer J. Knoef samen met zijn vrouw, de zaak over van zijn oom en veranderde de naam in Drukkerij Knoef. Hij had toen al een tiental jaren ervaring in de grafische wereld. Er werd begonnen met een verbouwing. De drukkerij werd groter en er kwamen machines bij, de boekdruk werd aangevuld met offset-druktechniek.

In 1980 volgde een verbouwing. Noodzaak, want het machinepark werd als maar groter door de groeiende klantenkring, en het vervaardigen van meer drukwerk.

In 1995 volgde een verbouwing, er werd een groot stuk grond achter de drukkerij aangekocht en de zaak werd eens zo groot, om volledig met alle machines en apparatuur "Up-to-date" te blijven.

In 2004, na 32 jaar de drukkerij te hebben gehad, droegen de heer en mevr. Knoef de drukkerij over aan hun dochter Chantal Knoef en Michel Polak die beiden al jaren ervaring hadden opgedaan in de grafische wereld.

Zoals je van een modern grafisch bedrijf mag verwachten, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken, recentelijk hebben wij  geïnvesteerd in een nieuwe digitale 4 kleuren machine.