Trouw- Jubileumkaarten

Is de datum en feestlocatie bekend? Dan kunnen de kaarten de deur uit!

Natuurlijk hoort bij zo’n bijzonder moment in uw leven ook een prachtige kaart. Een grote collectie trouwkaarten staat voor u klaar om bekeken te worden door u als ‘aanstaand echtpaar’. Wellicht ontwerpt u liever een eigen kaart? In onze ontwerpstudio maken wij een kaart op maat naar wens voor u.
 
Neem alvast een kijkje bij onze leveranciers voor mooie trouwkaarten:
 

 
Modelboeken
Onze boeken met voorbeeld kaarten kunt u geheel vrijblijvend enkele dagen mee naar huis nemen, zodat u thuis op uw gemak een keuze kunt maken.
  
Eigen ontwerp ook mogelijk !
In onze ontwerpstudio maken wij een kaart op maat naar wens voor u, met evt. een eigen foto, afbeelding of een ander leuk idee. Het is eveneens mogelijk  "uw eigen ontwerp of idee"  door ons te laten drukken. De prijs is vaak goedkoper dan een standaard kaart uit een van onze boeken. Vraag naar de mogelijkheden.
 
Save the Date kaarten sturen is een hippe trend die uit de Verenigde Staten is komen overwaaien. Het mag dan misschien trendy zijn, het is ook erg functioneel: je gasten zijn ruim op tijd op de hoogte van jullie trouwdatum. Deze kaart wordt normaal gesproken zo’n 6 maand van te voren verstuurd.